De Kloostertuin Landelijk Wonen

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website! Wij hopen dat je je zich snel thuis zult voelen, in de sfeer van De Kloostertuin Landelijk Wonen. Stoere landelijke, brocante en sobere woonaccessoires & kado artikelen. Laat je verrassen en kijk eens rustig rond op de webshop van De Kloostertuin Landelijk Wonen, bekijk onze collectie, hopelijk krijg je een fijne indruk!

Mijn naam is Francisca Adams,

Al geruime tijd liep ik met de gedachte om mijn eigen winkel te openen, na jarenlange ervaring in een speciaalzaak als verkoopmedewerkster maar ook als bedrijfsleidster gaat hier dan ook wel de wens naar uit. Samen met mijn passie voor de Landelijk Stijl wonen werd zo het idee geboren om hierin mijn eigen winkel te gaan starten.

Sinds 7 februari 2020 is onze winkel geopend in Berkel-Enschot. Hier werd een nieuw winkelcentrum gerealiseerd en buiten de al bestaande winkeliers was er mogelijkheid voor nieuwe ondernemers. Ik werd hier een van. Op zoek naar een mooie locatie kwam ik terecht tegenover het voormalig klooster ‘Ons Koningsoord”, een naam voor mijn winkel was dus niet zo moeilijk te bedenken. “De Kloostertuin Landelijk Wonen. Mijn webshop die bij de opening al online was heb ik laten bestaan. Ik ben dus zowel fysiek als online een winkel. Sinds kort is de webshop van amateurversie naar een professionele uitvoering gegaan met ook een vernieuwd uiterlijk. Ik zal proberen om zoveel mogelijk artikelen die ik in mijn winkel heb staan door te zetten naar de webshop maar het kan gebeuren dat u in de winkel een artikel heeft zien staan welke nog niet online staat, dan kunt u het altijd nog bij mij bestellen via mail, What’s app of andere social media. 

De Kloostertuin brengt de landelijke sfeer in huis met een speciaal geselecteerd assortiment. Oude en nieuwe items, doorleefd mooi uniek en sfeervol. Een webshop waarin ik kleinschalig landelijke en met een knipoog naar het industriële woonaccessoires aanbied. Accessoires die ik met passie heb uitgekozen. Van elk unieke item heb ik er maar 1 hooguit 2 op voorraad, zodat ik iedere keer weer iets anders aan kan bieden. Soms zijn items nog wel na te bestellen, vraag er gerust naar. Ook een zoekopdracht kunt u bij ons uitzetten, net als mooie brocante spullen kunnen wij  voor u leveren.

Ook verkopen wij kleine cadeau items en kaartjes maar wat dacht u bijvoorbeeld van Happy Soaps, zeep zonder plastic of huisgeuren van LaCross. We hebben dus niet alleen woonaccessoires maar ook Cadeau-artikelen en sinds kort ook verse bloemen, zijde bloemen en seizoensplanten.

Uiteraard hopen wij dat er voor u iets leuks of gezelligs bij zit maar als er nu niets voor u tussen zit, wellicht misschien een andere keer wel.

Veel plezier en geniet ervan.

Francisca Adams

Happy Soaps, zeep zonder plastic.

Marcel en Marco (de oprichters), hebben zich altijd verbaasd over het feit dat de schappen...

Onze zomersale is begonnen!!!

Vanaf vandaag leuke kortingen in onze winkel De Kloostertuin Landelijk Wonen in ons eigen Berkel-Enschot....
De waardering van dekloostertuinlandelijkwonen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 95 reviews.