Over ons

}

Snelle levering

w

Goede klanten service

 De Kloostertuin Landelijk Wonen

Over ons

Mijn naam is Francisca Adams, wonende te Berkel-Enschot. Al geruime tijd liep ik met de gedachte om mijn eigen winkel te openen, na jarenlange ervaring in een speciaalzaak als verkoopmedewerkster maar ook als bedrijfsleidster gaat hier dan ook wel de wens naar uit. Samen met mijn passie voor de Landelijk Stijl wonen werd zo het idee geboren om hierin mijn eigen winkel te gaan starten.

Op zoek naar een mooie locatie kwam ik terecht in het nieuw te realiseren winkelcentrum in ons dorp. De winkels zijn gerealiseerd in de tuin van een voormalig klooster, hier vandaan komt dus ook de naam “De Kloostertuin”. Het winkelcentrum is 20 december 2019 opgeleverd. Vanaf 7 februari 2020 zijn wij geopend, daarnaast is onze webshop gewoon blijven bestaan. We zullen deze bijwerken de komende tijd met alle nieuwe producten die erbij gekomen zijn. Het kan dus gebeuren dat iets in de winkel staat maar nog niet in de webshop. Mocht u het gezien hebben en alsnog willen bestellen kan dat ook via de mail, whatsapp of facebook. Enkele dagen in de week zal ik ondersteunt worden door Angeliek, ook zij heeft ervaring in de verkoop en heeft dezelfde passie voor de items. Zij is inmiddels een bekend gezicht in onze winkel.

De Kloostertuin brengt de landelijke sfeer in huis met een speciaal geselecteerd assortiment. Oude en nieuwe items, doorleefd mooi uniek en sfeervol. Een webshop waarin ik kleinschalig landelijke en met een knipoog naar het industriële woonaccessoires aanbied. Accessoires die ik met passie heb uitgekozen. Van elk unieke item heb ik er maar 1 hooguit 2 op voorraad, zodat ik iedere keer weer iets anders aan kan bieden. Soms zijn items nog wel na te bestellen, vraag er gerust naar. Ook een zoekopdracht kunt u bij ons uitzetten, net als mooie brocante spullen kunnen wij  voor u leveren. Als er nu niets voor u tussen zit, wellicht misschien een andere keer wel. 

Het assortiment wordt continue aangevuld en regelmatig vernieuwd om u te kunnen voorzien van de mooiste woonaccessoires. Veel winkelplezier, met een sfeervolle groet!

Francisca 

Neem contact op

    De waardering van dekloostertuinlandelijkwonen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 42 reviews.