Over ons

}

Snelle levering

Z

Kwaliteit producten

w

Goede klanten service

 

De Kloostertuin Landelijk Wonen

Over ons

Mijn naam is Francisca Adams, wonende te Berkel-Enschot. Al geruime tijd liep ik met de gedachte om mijn eigen winkel te openen, na jarenlange ervaring in een speciaalzaak als verkoopmedewerkster maar ook als bedrijfsleidster gaat hier dan ook wel de wens naar uit. Samen met mijn passie voor de Landelijk Stijl wonen werd zo het idee geboren om hierin mijn eigen winkel te gaan starten.

Op zoek naar een mooie locatie kwam ik terecht in het nieuw te realiseren winkelcentrum in ons dorp. De winkels zijn gerealiseerd in de tuin van een voormalig klooster, hier vandaan komt dus ook de naam “De Kloostertuin”. Het winkelcentrum is 20 december 2019 opgeleverd, voor ons is nu het klussen begonnen. Vanaf 7 februari 2020 zijn wij geopend. Ook zal onze webshop gewoon blijven bestaan. Twee dagen in de week zal ik ondersteunt worden door Mascha Smits, ook zij heeft ervaring in de verkoop en is een bekend gezicht in Berkel-Enschot.

 

De Kloostertuin brengt de landelijke sfeer in huis met een speciaal geselecteerd assortiment. Oude en nieuwe items, doorleefd mooi uniek en sfeervol. Een webshop waarin ik kleinschalig landelijke en met een knipoog naar het industriële woonaccessoires aanbied. Accessoires die ik met passie heb uitgekozen. Van elk unieke item heb ik er maar 1 hooguit 2 op voorraad, zodat ik iedere keer weer iets anders aan kan bieden. Soms zijn items nog wel na te bestellen, vraag er gerust naar. Ook een zoekopdracht kunt u bij ons uitzetten, net als mooie brocante spullen kunnen wij  voor u leveren. Als er nu niets voor u tussen zit, wellicht misschien een andere keer wel. Ook zal onze webshop de komende tijd aangevuld worden met de andere producten die wij in onze winkel verkopen, ook zullen er mogelijk producten in de winkel staan of op onze facebook pagina die u misschien niet in de webshop zit staan, vraag er gerust na. Die kunnen ook opgestuurd worden.

Het assortiment wordt continue aangevuld en regelmatig vernieuwd om u te kunnen voorzien van de mooiste woonaccessoires. Veel winkelplezier, met een sfeervolle groet!

Francisca 

Neem contact op

De waardering van dekloostertuinlandelijkwonen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 32 reviews.