Algemene voorwaarden

De Kloostertuin Landelijk Wonen is een webwinkel waar u 7 dagen per week, 24 uur per dag uw bestelling kunt plaatsen.

Bestelling

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden. Bestellingen staan maximaal 7 dagen voor u gereserveerd. Indien uw betaling dan nog niet ontvangen is, ontvangt u een herinnering. Indien De Kloostertuin Landelijk Wonen geen reactie van u ontvangt, gaan de gereserveerde artikelen terug in de verkoop en wordt uw bestelling geannuleerd.

Betaling

Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten en verpakkingskosten en inclusief BTW. U kunt uw betaling (bij verzending) binnen de termijn van 7 dagen voldoen via ideal of bank/giro. Dit geldt ook voor afhalen.

Levering

De Kloostertuin Landelijk Wonen zal uw kleine producten zoveel als mogelijk verzenden als brievenbuspost. Indien de bestelling niet meer als brievenbus post te verzenden is, zullen wij uw bestelling als pakketpost verzenden. Let op: er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor verpakkingsmaterialen. Dit voor extra zorg en veiligheid. Over dit bedrag wordt u altijd vooraf geïnformeerd. Wij streven ernaar bestellingen binnen 5 werkdagen te versturen, maar altijd na ontvangst van de betaling. Verzenden wordt verzorgd door PostNL. Voor inzage in voorwaarden / levertijden en afmetingen etc.. kunt u terecht op de website van PostNL. De Kloostertuin Landelijk Wonen is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending door PostNL. Uiteraard zullen wij alles wat mogelijk is uw pakket zo goed mogelijk goed verpakken voor de verzending. Levering geschiedt uitsluitend na betaling.

Cadeaubonnen

Iedere cadeaubon of zoals wij ze noemen Bon Kado is voorzien van een unieke code. De code bestaat uit een combinatie van cijfers en is in een pasvorm. Iedere cadeaubon wordt slechts éénmalig verstrekt. U dient de cadeaubon zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies van de cadeaubon vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek te worden overlegd. De Kloostertuin Landelijk Wonen behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen. Cadeaubonnen zijn aan te kopen in onze winkel en webshop en zijn uitsluitend in te wisselen in onze winkel en webshop. De waarde, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden zijn te vinden op de cadeaubon. Iedere cadeaubon is gedurende één jaar geldig na uitgifte. Na de vervaldatum kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt. Cadeaubonnen zijn vrij te besteden en zijn niet inwisselbaar voor contanten, ook niet bij retournering van een aangekocht artikel of wanneer de aankoopprijs lager is dan de waarde van de bon. Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden. Deze cadeaubon voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de cadeaubon voorwaarden telkens voor het gebruik van een cadeaubon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaubon voorwaarden. Heeft u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact met ons op te nemen.

Retourzendingen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dekloostertuinlandelijkwonen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De retoursregeling vervalt indien:
– de artikelen duidelijk gebruikt zijn op een ondeugdzame manier.
– de artikelen zijn gebroken/beschadigd door eigen toedoen.
– de artikelen niet in originele verpakking, waarin ze zijn ontvangen, retour worden gezonden.
– de retourzending niet op een juiste manier is gemeld.
– de producten die u via deze webwinkel koopt op maat zijn gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@dekloostertuinlandelijkwonen.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wijzigingsrecht

De Kloostertuin Landelijk Wonen behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

De waardering van dekloostertuinlandelijkwonen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 95 reviews.