Natuurlijke en plasticvrije verzorging.

Marcel en Marco (de oprichters), hebben zich altijd verbaasd over het feit dat de schappen met verzorgingsproducten vol staan met plastic verpakkingen. Want wat je ook koopt, shampoo, douchegel of conditioner – je krijgt er altijd zo’n enorme plastic verpakking bij. Dat kan toch anders en beter? Dit was voor hen het startsein om een betaalbaar en duurzaam alternatief voor deze verzorgingsproducten te ontwikkelen. De producten moesten een alternatief bieden voor al die plastic verpakkingen, want er dobberen al 5 biljoen stukken plastic rond in onze mooie zeeën en oceanen. Het werd tijd om het cosmetica-schap eens flink op te schudden.

Met HappySoaps gaan we de strijd aan tegen plastic

In juni 2019 zijn ze met HappySoaps gestart. Een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. Al hun producten zijn een plasticvrije, bewust duurzame keuze. Voor de producten gebruiken ze namelijk geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending. De producten zijn lief voor dieren en de planeet: geen palmolie, Vegan en geen rotzooi.

Handgemaakt in Nederland met liefde!

Alle producten van HappySoaps worden liefdevol met de hand gemaakt in een eigen zeeperij. Ze hebben bewust gekozen om de zeeperij in Nederland te vestigen, omdat ze het belangrijk vinden om onze CO2-voetdruk zo klein mogelijk te houden door onnodige reiskilometers te vermijden. Door het in Nederland te produceren weten ze ook precies welke ingrediënten in hun producten zitten.

Verkrijgbaar voor iedereen

Met HappySoaps willen ze écht impact maken, het is ook echt niet meer nodig dat de schappen met verzorgingsproducten vol plastic staan. Om deze conservatieve verzorgingsmarkt op te schudden willen zij dat HappySoaps toegankelijk is voor iedereen. Zowel in verkrijgbaarheid als prijs. Daarom hanteren ze eerlijke prijzen en zijn ze constant bezig om in zoveel mogelijk fysieke verkooppunten te liggen. Omdat ook wij achter dit concept staan hebben wij het opgenomen in ons assortiment en verkopen wij de producten in onze winkel maar ook in onze webshop kunt u het mee bestellen. De prijs is gelijk aan de prijs van HappySoaps op hun webshop.

Op naar een plasticvrije toekomst!

Met een kleine enthousiaste team zijn zij constant bezig met het ontwikkelen van HappySoaps. Dit doen ze met fijne natuurlijke ingrediënten, innovatieve verpakkingen en het regelmatig uitbrengen van nieuwe producten. Samen met de klanten willen zij hun doel bereiken: plasticvrije verzorging voor iedereen. Want alleen samen lukt dat. Jouw tips voor nieuwe producten, ingrediënten en verpakkingen zijn daarom altijd welkom.

Welkom bij #TeamPlasticVrij!

De waardering van dekloostertuinlandelijkwonen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 74 reviews.